keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Ystäviä ja kasvavia vauvoja

Ei minulla nyt oikein mitään kunnollista asiaa taida olla. Pakko vaan hehkuttaa, kun ystävät pääsivät pitkästä aikaa meille kylään, että olipa vaan ihanaaaa!! En olisi malttanut päästää heitä lähtemään. Hih!

Vauvavieraskin oli kasvanut niin hienosti. Ja oppinut juttelemaan ja touhuilemaan taas uudella tavalla. <3 Hurjaa kyllä, miten nopeasti vauvat tuntuvat kasvavan. Meidän oma pieni vauvakin näyttää jo niin pitkältä ja pontevalta.. johtuu ehkä siitäkin, että pitää jalkojaan jo suoremmassa kuin ennen. Mutta on kasvanutkin varmasti taas. Tällä hetkellä meillä menevät päälle siis 62cm-kokoiset bodyt ja housut. Tuntuu, että pian varmaan saadaan ostaa jo 68cm-kokoisiakin jo. Vaatemerkeissä on suurta vaihtelua. Jonkun merkkiset vaatteet on vielä löysiä, mutta jotkut jo vähän tiukkoja (!). Vaatekokoihin ei kyllä kannatakaan niin tuijottaa, vaan katsoa paremminkin vain vaatteen varsinaista kokoa. Ja kun vaate käy pesussa, niin helposti vähän kutistuukin.

Tänään sain ensimmäistä kertaa puettua vauvalle pään yli vedettävän bodyn. Vauva säikähti  ja itki, kun pujotin hänet kaula-aukosta, mutta rauhoittui nopeasti minun poskipussailuun. Tottuu varmasti kyllä pian, kunhan vaan säännöllisesti käytetään noita vaatteita.

En malttaisi millään olla kertomatta minun lähimmille ystäville jo vauvan nimeä! Mies haluaa kuitenkin odottaa lauantain nimiäispäivään, joten teemme niin. Olen kuin pikkulapsi, joka on saanut joululahjan etukäteen ja jonka pitää odottaa kuitenkin jouluaattoon sen avaamista. Meidän ajatukset toisesta ja kolmannesta nimestä muuttuivat ihan loppusuoralla ja nimet keksittiin aika nopeasti. Itsekin yllätyin, millaiset nimet lopulta valittiin. Mutta tykkään niistä. Paperit on viety maistraattiin, joten enää ei voi perua. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti