torstai 10. heinäkuuta 2014

Pulloa maitoposkelle

Tutkailin eilen vielä tarkemmin tuota rintapumppua ja tajusin kuitenkin laittaneeni sen pienen valkoisen muoviläpyskän sinne väliin väärin päin. (Kun ei ollut kokoamisohjetta paperilla.) Ja johan alkoi suihkuta!! Ja aika voimalla tulikin... Hetkessä tuli 40ml ja hetken päästä toiset 40ml. Tänä aamuna 80ml toisesta rinnasta, tosin en ollut siitä syöttänyt yöllä. Mutta että juup. Eli pumppailen siis välillä ennen syöttöjä, ettei menisi niin paljon ilmaa vauvan mahaan.

Päästiin heti eilen kokeilemaan pulloruokintaa, kun kävin itekseni läheisessä ruokakaupassa. Oli outoa kävellä ilman vaunuja ja vapaasti minne vain. Heh. Vauva oli herännyt sillä välin ja mies oli antanut hänelle minun maitoa pullolla. Ja hyvin oli maistunut. Tuli niin hyvä mieli! Nyt voin hyvillä mielin lähteä lauantaina parturiin ja jatkossakin omille asioille. Tällä oli suuri henkinen merkitys.

Pian on jo tämä arkiviikko mennyt ja viikonloppu miehen kanssa kohta edessä. Kivaa! Vauvan ihottumakin on parantunut lähes kokonaan. Eilisiltana vauva oli hereillä noin 5 tuntia: syöden ja seurustellen ja lopulta kitisten väsymystään. Päätettiin kokeilla jättää Disflatyl antamatta yöksi, kun ei ollut valitellut mahaa päivällä lainkaan. Vauva nukkuikin aika hyvin. Ensin reilut 4 tuntia, sitten 2 tuntia ja aamua kohden maha alkoi taas vaivata tunnin välein (yösyötöissä saanut varmaan liikaa taas ilmaa).

Tänään tulee minun ystävä kylään, ja huomenna miehen sisko ja minun vanhemmat. Nyt ei olekaan kovin paljon käynyt kyläilijöitä, joten on taas mukava nähdä ihmisiä. <3

1 kommentti:

  1. Heh, on varmaan niin paljon ihmeteltävää, että ei enää yksinkertaiset asiat tule mieleen :) Hyvä että lähti pumppaus sujumaan! Ite just mietin että toivottavasti lähtee syöminen menemään sillä tavalla, että pääsen välillä esim. uimaan itsekseni...

    VastaaPoista