maanantai 15. helmikuuta 2016

Rv 10+0!

Tasan kymppi tuli raskausviikkoja täyteen. Ih-meel-lis-tä! Mihin nuo ekat raskausviikot katosivat? Olo on edelleen erittäin epäuskoinen. Ettäkö minä raskaana? Ja että onkohan pieni sikiö siellä voimissaankaan enää. Menkkoja ei ole kuitenkaan tullut tai mitään muitakaan vuotoja. Rinnat on vähän aristaneet ja henkistä herkkyyttä ollut ilmassa. Että kaipa minä edelleen raskaana olen!

Voitte kuitenkin uskoa, että haluaisin jo sinne ultraan! Jännittää ihan tosissaan, että onko pienimmällä kaikki hyvin. Vaikka miksi ei olisi? Vaikka menneisyydessä olen kokenut suruja, haluan yrittää uskoa hyvään. Varsinkin kun ei ole mitään muuta erityistä huolta nyt mielessä.


2 kommenttia:

  1. Moikka! On ollut mukava lukea matkakuulumisia (ehkä jopa hiukan kadehtien). :) olisi mukava päästä johonkin lomailemaan, mutta se ei taida olla nyt ajankohtaista meidän perheessä. Nopeasti nuo ensimmäiset 10 viikkoa ovat menneet ja näin loppuraskaudesta tuntuu, että mihin loputkin viikot ovat hävinneet. Seuraavat kaksi viikkoa menee nopeasti, tuleva isosisko pitää taatusti päivät kiireisinä. :) -Maria

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehditte kyllä sitten myöhemmin taas lomailla! Nyt on ihanampia juttuja tiedossa lähiaikoina. =) Luulenpa, että mekin kun päästään sinne ultraan ensi viikolla niin sen jälkeen voi keskittyä taas sitten muihinkin juttuihin ja ehkäpä jopa aika alkaa mennä nopeammin. Vaikka melko nopeasti kyllä aina menee aika, kun miettii vuoden kulkua. Heh vai olenko tullut vanhaksi?! =D Kun tuntuu, että niin pian joulun jälkeen tulee aina kesä. Jne.

      Poista