keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kotona

Kaksi isoa matkalaukkua lojuu keskellä olohuoneen ja eteisen lattiaa avoinna ja suurilta osin vielä purkamatta. Parikymmentä lelua on levitelty ympäri lattioita. Kylppäri pursuilee puhtaita alusvaatteita ja lastenvaatteita. Tiskit pitää itse laittaa koneeseen. Ollaan kotona!

Maanantaina oli 21 tuntia matkustusta hotellilta kotiseinien sisälle. Päivälento meni onneksi ihan hyvin ottaen huomioon sen keston: reilut 11 tuntia. Ja sen että mies oli flunssassa.

Nyt flunssailee rajusti perheen pienimmäinen. Tauti rupesi jylläämään hänessä eilen illalla. Onneksi saatiin koko perhe vähän kuitenkin nukuttua jo viime yönä. Eilinen oli kammottavan väsynyt päivä, vaikka saatiin sentään käytyä kaupassa ja tehtyä makaronilaatikko lapselle ruoaksi. Minulle ei oikein sovi vehnä. Se tuli erittäin selväksi reissun aikana kun ruokavalio oli erilainen kuin kotona. Kirjoitan siitä myöhemmin joskus lisää.

Univelkaa on yhä. Ollaan kaikki vähän reppanoita. Ihana silti oli tulla kotiin. Viimeiset reissupäivät podin jo vähän koti-ikävää, ystäväikävää ja reissuväsyä. Onneksi ihanat ystävät laittelivat kuvia ja kuulumisiaan whatsuppilla. Ne tulivat tarpeeseen.

Kirjoittelen myöhemmin lisää. Sitten joskus kun jaksan ja ehdin. Kävin muuten tänään äitiysneuvolassa. Tuntui ihmeelliseltä ja epäuskoiselta olla siellä. Hb oli mukavan korkea (144) ja verenpainekin heti kunnossa. Erikoista asioida siellä, todella uskomatonta. Raskausoireet on melko vähäisiä, mutta sentään jotain pientä on ollut ilmassa edelleen. Odotan jo, että saan tietää, milloin nt-ultra on. Kirjeen pitäisi tulla viikon sisällä. Ultra jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti