tiistai 22. huhtikuuta 2014

Mukava päivä ja uusia kipuja, rv 34+2

Olipa kiva työpäivä! Leikittiin lasten kanssa auringonpaisteessa Afrikan tähti -tyylistä juoksupeliä ja muita ulkoleikkejä sekä sain tehtyä meidän ryhmän kevätprojektin, lasten oman lehden, vihdoin valmiiksi. Jee! Hyvä mieli kun saa tehtyä pitkäaikaiset hommat loppuun!

Nyt iltapäivällä mua on aristanut uudella tavalla alakertaan. Kävellessä, kumartuessa ja muutenkin hieman epämääräisissä asennoissa on särkenyt lonkkiin/niveliin/luihin/kiinnikkeisiin(?) Hyvin oon silti pärjännyt, mutta huomaa, että nyt alkaa selvästi tulla uusia aristavia paikkoja. No kaksi työpäivää jäljellä, niin sen jälkeen varmasti päivittäinen fyysinen aktiivisuuskin vähenee. Ja alakipuiluhan on vaan merkkinä siitä, että vauva kasvaa ja alkaa vähitellen painamaan, että sikäli ihan kivakin juttu.

Jostain syystä musta tuntuu, että mun pitäis leipoa jotain töihin, nyt kun jään pois. Siis että kaupasta ostetut karkit/suklaat ei riitä, vaan että pitäisi nimenomaan leipoa itse. Hassua. Liekö joku normeihin liittyvä juttu. No aattelin muutenkin kutsua työkaverit tässä parin viikon päästä käymään meillä, joten eiköhän se riitä, että leivon vaikka sit niille jotain pientä. :) Tai yllätän ne joku perjantai ja käyn viemässä niille sitten leipomuksia. Tykkään leipoa, mut nyt tänään ja huomenna en kyllä jaksa.

Nyt otan pienet huilit ja sit tulee ystävä kylään. :)

Ps. Varasin muuten TENS-laitteen. Terkkari suositteli sitä silloin viimeks ja aattelin, että voihan sitä kaikkea kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti