torstai 3. huhtikuuta 2014

Isyyspakkaus ja nukkumisesta, rv 31+4

Annoin miehelle tällä viikolla synttärilahjaksi "isyyspakkauksen", johon kokosin juttuja, joista ajattelin miehen pitävän. Jotenkin kliseinenhän tuo isyyspakkausajatus omasta mielestä on, mutta kun siitä tekee sopivan juuri omalle miehelle, niin näytti kyllä ilahduttavan. Pakkaukseen tuli mm. muutama erilainen pullo erikoisolutta, pari settiä Magic-kortteja, miehen lempisuklaata, lahjakortti vaatekauppaan ja kaksi vauvan bodya, joihin olin painattanut miehelle sopivat tekstit: toisessa oli peliaiheinen teksti ja toisessa hempeämpi. Paketoin jokaisen pikkulahjan erikseen ja kirjoitin pikkupakettien päälle sopivan tilanteen, jolloin tavaran voi ottaa käyttöön, esim. "kun kiristää" (olut) tai "kun vauva sotkee itsensä" (bodyt). Tuli hyvä mieli, kun mies niin yllättyi tavaroista ja koko isyyspakkauksesta.

Viime yönä oli taas vaikea löytää mukavaa uniasentoa. Kyljellä nukkuminen on ollut yleensä ok, mutta joinakin öinä tuntuu, että kyljet puutuu/väsyy ja tekisi mieli selälleen. Selällä oleminen ei kuitenkaan enää onnistu huonon olon takia, ja oon oppinut unissanikin välttämään selinmakuuta. Viime yönä myös veti suonta sekä jalasta että kädestä. Suonenvetoja ei olekaan aiemmin ollut tässä raskaudessa. Kuten aiemminkin, kaksi kertaa käyn yön aikana vessassa ja aamuisin herään virkeänä usein jo ennen herätyskelloa. Tänäänkin heräsin ennen kuutta ihan valmiina töihin, vaikka vasta ysiksi piti mennä. Tavallaan ärsyttävää, kun saisi kerrankin/vielä nukkua, niin ei nukuta. Mutta toisaalta ihanaa, kun tietää, että keho totuttelee jo yöheräämisiin ja aikaisiin aamuihin. Ja mukava tietysti herätä virkeänä ja jaksavaisena.

Olo on kovin onnellinen ja onnekas. Elämä hymyilee.

2 kommenttia:

  1. Mä mietin kans tällä hetkellä että mitäs se meidän isi tulee saamaan. Itse sain tänään äitiyspaketin ja haluan yllärinä tehdä myös miehelleni sellaisen :) kyllä isiäkin pitää muistaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mies sanoo usein, ettei hän tartte mitään lahjoja tms. mutta oli kyllä ihana nähdä hänen ihastunut ilmeensä kun sai isyyspaketin. :) Muutenkin oon yrittänyt huomioida miestä tulevana isänä, kun sitä niin helposti tuijottaa useimmiten vain omaa napaa tässä jännittävässä ja uudessa elämäntilanteessa. :)

      Poista