sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Sunnuntaita ja mahakuvaa, rv 33+0

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille! Toivottavasti teillä on ollu yhtä leppoisa päivä kuin mulla. :) Oltiin eilen illalla miehen kaverin 30-vuotisjuhlissa ja tänään on toivuttu: minä pienestä väsymyksestä ja mies vähän muustakin. Mutta siis hauskat juhlat oli 80-luvun tyyliin. Mulla oli päällä ihan tavallinen mustavalkoraidallinen mekko (se ainut joka menee päälle), neonväriset helmet, hiuspannat ja korvikset sekä vyölaukku. Tukka suoristettu pystyyn rock-henkisesti. Juhlat alkoi jo iltapäivällä, mikä oli kiva tällaiselle iltanuokkujalle.

Tänään on siis vaan löhöilty kotona. Tilasin vihdoin sen mustan Babymel-hoitolaukun, jota oon miettiny jo pitkään. Aamupalan jälkeen otettiin vielä päikkärit (!) ja sitten siirtelin viimeaikaisia valokuvia kameralta koneelle. Nyt on pitsat uunissa nam.

Tänään vaihtui taas raskausviikko ja nyt elellään jo 34. viikkoa. :) Viikoittainen puntarikeikka sai taas tänään silmät suuriksi, sen verran paljon on nyt kahden viime viikon aikana tullut painoa. No huomenna neuvolassa selviää "virallinen" luku. Vauva potkiskeli viime yönä taas selkeitä ja vahvoja potkuja. Ehkä eilisillan musamelu vaikutti vielä jotenkin ja piti vauvaa virkeänä.

Tällä kuluneella viikolla on alkanut tulla vähän uudenlaisia jomotuksia. Tietyssä kylki- ja selinmakuun välimuodossa en voi suoristaa ylempää jalkaa ilman että ylempään kylkeen vihloo. Varmaan muutenkin sen verran kovilla jo kyljet ym. mahan nopean kasvun takia. Myöskin rasitus on alkanut tuntua selvästi herkemmin mahassa. Maha saattaa tulla kipeäksi jos vauhti tai yksittäinen liike on liian kova, voimakas tai nopea. Alakertaakin välillä jomottelee erilailla kuin ennen. Närästystä, ummetusta tai muita vatsavaivoja ei onneksi ole vielä suuremmin ollut. Jonakin päivänä pientä epämiellyttävää ruoan takaisinvirtausta tai ilmavaivoja, jos oon syönyt jotain sopimatonta. Jo ilmavaivojen perusteella voin sanoa, että kaikenlaiset vatsavaivat raskauden aikana voi varmasti olla ihan kauheita.

Mutta nyt jatkamaan löhöpäivää.

Maha raskausviikolla 32+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti