sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Tuttuja kiertohäiriöitä

Asiaa menkoista.

Kun toivottiin ja yritettiin tätä vauvaa kuumeisesti, minulla oli melko säännölliset menkat. Ovulaationkin bongasin joskus, mutta yleensä melko pian sen jälkeen alkoi tiputteluvuoto, jota kesti menkkojen alkuun asti eli 2-3 viikkoa. Epäilin, että tuo pikkuvuoto liittyi myös jotenkin siihen, miksi raskautuminen kesti luomusti aina niin pitkään. Epäilin, että hormonit on jotenkin vinksallaan tai munasolu ei kehity riittävästi tai jotain. Klomikierron ovulaatio sen sijaan oli aivan omanlaisensa selvine vatsakipuineen. Silloin tiputteluvuoto jäikin tulematta. Tulikin vauva. <3

Minun menkat alkoivat muistaakseni joskus kun tyttö oli 10 kk. En jaksa nyt tarkistaa. Vaistomaisesti vanhasta muistista tarkkailen aina myös ovulaatio-oireita. Niitä ei ole tullut paljonkaan näissä kierroissa. Ei varmaan koko ovulaatiotakaan. Se on täysin normaalia. Kierto palautuu vähitellen. Edellisessä kierrossa tikutin oviksen ja löysin sen. Hurraa! Kuitenkin taas alkoi samanlainen tiputteluvuoto kuin ennenkin. Masentavaa, kun ehdin jo unohtaa koko vuodon.

Toisella vauvalla ei ole mikään kiire. Harmittaa kuitenkin, että taas noita tiputteluja. Toivoin, että raskauden jälkeen minun kroppa olisi jotenkin maagisesti "parantunut" tai "kehittynyt" eikä niitä enää tulisikaan. Olenkin jo valmistautunut henkisesti, että seuraavakin vauva tulee lääkkeiden avustuksella. Höh. No pääasia kuitenkin, että jotenkin tulisi. Sitten joskus. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti