sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Onnelliset juhlat

Nyt on juhlittu 1-vuotiasta jo kahteen kertaan. Ja olipahan vain kivat kemut! Perjantaina kävivät muutamat ystävät lapsineen ja tänään sunnuntaina sukulaisia. Lauantaina oli pakko pitää huilauspäivä, sen verran noiden juhlien järjestämisessä ja leipomisessa meni energiaa ja aikaa. Oikeastaan koko viikon valmistelin juhlia. Leivoin pakkaseen pullaa, muffinsseja, kasvis- ja lihapitsarullia, lohipiirakkaa ja täytekakkupohjia. Juhlien alla vielä luonnollisesti oli puuhaa täytekakkujen täyttämisessä sekä parvekkeen ja koko muun kodin siivoamisessa. Minä leivoin ja siivosin, mies hoiti lasta ja haki minulle kaupasta milloin mitäkin tarvittavaa.

Molemmat juhlat olivat tosi kivat ja lämminhenkiset, omalla tutulla porukalla tärkeiden ihmisten kesken. Laulettiin päivänsankarille, syötiin herkkuja, juteltiin kuulumisia, ihmeteltiin lasten nopeaa kasvamista ja kehittymistä, availtiin kauniita lahjapaketteja ja ihasteltiin söpöjä kortteja ja hienoja lahjoja, otettiin paljon valokuvia ja videota, iloittiin kesästä. Kenelläkään ei ollut mihinkään kiire, mikä oli erityisen mukavaa. Sotkuakaan ei kauheasti jäänyt, kun mummu auttoi tänään tiskaamisessa ja ylijääneitä syömisiä saatiin annettua vieraiden mukaan. Tyttö sai tosi ihania lahjoja ja alkoikin heti niitä tutkimaan. Saippuakuplissa riitti ihmettelemistä, samoin Niiskuneitiastioissa ja onnittelukorteissa, joissa oli mm. erilaisia eläintarroja. Kaikki lahjat olivat tosi hyviä, esim. Lego-maatila ja Lego-eläimet, Brio-junarata, söpö pupupyyhe, muoviset leikkiastiat, vauvanukke, kesähameet ja marakassi. 

Kaikista onnellisin olen siitä, että meidän tytöllä on niin paljon hyviä ihmisiä ympärillään.

Ensi viikolla on vielä 1-vuotisneuvola sekä valokuvaus. Vähän myös kyläilyjä sovittuna. Juhannus vietetään kotiympyröissä ja toivottavasti mummulan savusaunassa saunoen.



Vain pari esimerkkiä ihanista korteista

Kahvipöydän koristus

Juhlakakku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti