tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kivempi päivä

Tänään oli kiva päivä. Yöllä tyttö itki kovasti 1,5 tuntia putkeen, mutta nukkuikin sitten aamulla 8 asti. Kuukauden takaisen korvatulehdusepäilyn takia käytiin tänään korvakontrollissa toteamassa, että ei ole mitään häikkää korvissa. Jes! Tutkimus meni taas tosi hyvin. Aamupäivällä sain tehtyä hyviä feta-kesäkurpitsapihvejä ja soijarouhe-makaronilaatikkoa. 

Tyttö nukkui tänään vain yhdet unet. 1,5 tunnin jälkeen ähkäisi ja köllötti hetken silmät auki, mutta lykittyäni lisää vauhtia uni tuli uudestaan ja sitä kestikin yhteensä 2 t 45 minuuttia. Hän nukkui siis klo 12-14:45. Hienot unet! Niillä jaksettiin iltaan asti.

Iltapäivällä tytön mummu tuli taas lapsenvahdiksi ja minä sain lähteä yksin hölkkälenkille läheiselle pururadalle. Oli ihanaa. Jaksan aina ihastella mustikkametsän tuoksua. Välillä kävelin ja välillä juoksin kovaa. Kilpailin kelloa vastaan. Noin 40 minuuttia lenkkeilin. Kotona olin niin onnellinen, kun mummu ja tyttö olivat tapansa mukaan lähteneet ulkoilemaan ja ehdin laittaa kaameat tiskit ennen heidän paluutaan. Juotiin mummun kanssa hyvät kahvit ja ihasteltiin yksivuotiaan valokuvavedoksia, jotka eilen saatiin. 

Tyttö oli tosi onnellinen koko loppuillan, vaikka selvästi oli väsynytkin. Iltapuurolla lauloin kaikki mieleen tulevat lastenlaulut rauhallisesti läpi ja tyttö vain tuijotti minua isoilla silmillä ja availi suuta puurolle. Vein hänet nukkumaan jo klo 20, kun yleensä nukkumaan meneminen venyy 20:30. Tyytyväisenä nukahti iltamaidon jälkeen tutti suuhun.

Mies yllätti eilen nimipäiväruusulla! :)
Viime aikoina minulla on ollut hassu tarve leikkiä ruoalla, heh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti