perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäpäivä kaupungilla, rv 40+5

Tänään uskaltauduin pitkästä aikaa kaupungille! En ole oikeastaan kahteen viikkoon käynyt lähikauppaa ja lähiluontoa kauempana. Tämä on johtunut ihan vain siitä, että ajatus lapsivesitulvasta tai yllättävistä kipeistä supistuksista keskellä kaupunkia on jännittänyt. Vähän hassua ehkä, mutta miksi tekisi sellaista, mikä tuntuu epämukavalta. Tänään kuitenkin tuli heti aamupäivällä mieleen, että nytpä lähden käymään Sokoksella, vaikka ihan vain nopeasti. Oli kiva laittaa mekko päälle ja nätit tennarit jalkaan, ja bussiin hypätessäni tunsin kutkuttavaa seikkailun makua. Hih!

Oli virkistävää nähdä ihmisiä ja keskustan kesätunnelmaa. Käytiin miehen ja hänen kaverinsa kanssa lounaalla ja hedelmäinen halloumisalaatti maistui oikein hyvältä lämpöisellä terassilla aurinkovarjon alla. Ravintolassa syöminen on minulle nykyään aika harvinaista herkkua, kun taas mies käy työlounaalla kaupungilla päivittäin/viikoittain. Vielä pehmistä jälkkäriksi nam! Miehen lähdettyä takaisin töihin innostuin vielä kiertelemään hetken muutamassa vaatekaupassa. Yllätyin kyllä omasta jaksamisesta. Kotiin lähtiessä kuumalla bussipysäkillä tuli vähän väsy, kun sattui paikalla olemaan niin paljon mummeleita, etten mahtunut istumaan penkille. Mutta kotona viileä suihku, raikas meloni ja juustovoileipä palautti voimat nopeasti.

En minä varmastikaan nyt miksikään kaupunkihengailijaksi muutu, mutta oli kivaa vaihtelua näihin kotipäiviin.

Kivan kaupunkipäivän lisäksi iloitsen siitä, että on perjantai! Vaikka saan itse olla kotona joka päivä, niin on ihanaa saada mieskin kotiin. Miehellä on myös mahdollisuus tehdä etätöitä ensi viikolla, jos vaikka supistuksia alkaisi tulla enemmän. 

Muuten täällä on kaikki ihan ennallaan. :)

1 kommentti:

  1. Jännittänyt oon täällä, että onkohan edelleenkin kaikki ennallaan... :) Ajatuksissa olet! <3

    VastaaPoista