maanantai 11. huhtikuuta 2016

"Uiaan!"

Viikonloppu hujahti ohi, mutta kerrankin voi sanoa, että tehtiinkin paljon. Lauantaiaamuna käytiin miehen kanssa kahdestaan silmälasiostoksilla mulle. Tyttö jäi innoissaan mummun hoitoon kotiin. Olivat ulkoilleet. Koko ajan tuntuu olevan kaikenlaisia silmälasitarjouksia ja munkin kannatti ottaa kahdet lasit kerralla. Koska aurinkolasit mulla on jo hyvät, otin kahdet tavalliset. Odotan innoissani, että saisin jo hakea valmiit lasit! Parisen viikkoa niissä silti menee. Mulla on ollut monia vuosia mustat lasit ja nyt valitsinkin ihan jotain muuta! Iiks! :) Loppupäivä meni tortillojen tekoon, ulkoiluun ja kotona hengailuun.

Sunnuntaina ulkoiltiin aamupäivällä koko perheen kanssa: käveltiin leikkipuistoon. On viime aikoina jätetty vaunut yleensä kotiin kävelylenkille lähtiessä. Tyttö jaksaa hyvin kävellä puistoon ja kotimatkan puolivälissä yleensä pyytää "tykkyyn" (sykkyyn, syliin). Minusta on kiva, että tyttö tykkää kävellä ja juosta pidempääkin matkaa. Tarkoituksella on häntä myös kävelytetty mahdollisimman paljon, ihan vain yleiskunnon ylläpitämiseksi.

Iltapäivällä ajeltiin suht läheiseen kylpylään minun vanhempien seuraksi uimaan ja syömään. Satulintu alkoi jo kotona hihkua: "uiaan, uiaan!", kun kerrottiin, että lähdetään uimahalliin. Oli tosi kiva kylpyläreissu. Lapsi oli miehen kanssa suihkuosastolla ja minä sain kerrankin saunoa rauhassa. Sitten uitiin porukalla lasten altaissa ja muissakin. Leikittiin pallolla, kastelukannuilla, ankalla ja tähtilelulla. Myös tytön serkut olivat matkassa mukana. Uinnin jälkeen mentiin isolla porukalla syömään ja siinä samassa lahjottiin minun äiti, jolla oli ollut synttärit. Meidän tyttö jaksoi tosi hyvin olla ravintolassa. Ruoka maistui uinnin päälle ja serkkujen ja mummun ja papan seura innosti. Pois lähtiessä päästi pienet harmihuudot, mutta ne meni nopeasti ohi.

Olipa mukava viikonloppu! Eikä tämä tuleva viikkokaan tunnu kauhean rasittavalta, kun tiedossa on monenlaista mukavaa. Tänään käytiin ex tempore mun työpaikan pihalla leikkimässä. Lapsukainen oli innoissaan uusista leluista ja istui pitkään myös hiekkalaatikolla, siellä muiden pienten seassa. <3 Illalla mulla on vielä viimeiset pt-treenit. Keskiviikkona ystävien kanssa ravintolaan syömään. Torstaina kampaajalle ja perjantaina keittiösuunnittelujuttuja toisessa keittiöfirmassa. Viikonloppuna kummitytön synttärikemut. Kaikkea kivaa ja vähän jännääkin.

Nyt hörppäsen vähän teetä ja sitten makuuhuoneen puolelle peiton alle hetkeksi. Tytön yhtenä yönä ollut pitkä valvominen ei muuten varmaan ollutkaan hammasjuttuja vaan ihan painajaisia. Tajuttiin se vasta nyt myöhemmin, koska yöt on olleet nyt ihan tavallisia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti