sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Ihana Puky-potkupyörä!

Pakko heti hehkuttaa! Haettiin tänään uusi sininen Puky-potkupyörä postista! Käytiin ostamassa myös kypärä. Isosta Intersportista ei (ihme kyllä) löytynyt näin pienelle mitään kooltaan sopivaa, mutta onneksi poikettiin Baby Stylessa muilla asioilla niin siellä oli sopivia nk. pottamallisia kypäriä. Nyt tytöllä on samanlainen musta kypärä kuin isällään. <3 Tosin puputarroilla jo koristeltuna. :D

Tyttö halusi avata pyöräpakkauksen heti kun päästiin kotiin ja niinhän siinä kävi, että isimies pääsi samantien kaivelemaan työkalupakkia ja etsimään sopivaa ruuvinkiristysavainta. Nopeasti oli pyörä ajokunnossa ja kypärä päässä. Pyöränhakureissulla tyttö puhui kovasti vihreästä pyörästä ja vihreästä kypärästä, mutta väritoiveet kyllä unohtuivat kun pääsi kokeilemaan uusia välineitään. Vihreä taitaa olla lempiväri. :)

Olipa kerrassaan söpö näky, kun pieni vaahtosammutin kypärä päässä keskittyy potkuttelemaan eteisen ja keittiön välistä suoraa linjaa. Heti osasi istua satulaan ja nousta poiskin. Hitaasti harjoitteli tasapainoilua.

Onpa hyvä mieli, kun hankittiin tuo pyörä! Voi toki olla, että ekan päivän alkuinnostus hiipuu/vaihtelee. Toiveikas silti olen, että pyörästä tulee meille vielä kiva menopeli tähän kesään ja syksyyn!

Tästä voi kurkata millainen pyörä on kyseessä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, potkuttelun intoa teille!
    *nattsnakk*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos, välillä potkuilu innostaa ja välillä ei. Vähitellen harjoitellaan. :)

      Poista