tiistai 28. heinäkuuta 2015

Hemmotteluja ja ensiaskeleita

Kävin tänään ihanassa jalkahoidossa, jonka sain mieheltä lahjaksi ensimmäisen äitienpäivän kunniaksi. Kauneushoitolassa oli rentouttava tunnelma ja kaunis musiikki soi taustalla hämärässä huoneessa, kun jalkani saivat tarpeellista kesähuoltoa. Hoidon jälkeen kiersin vielä kirjakaupassa etsimässä pientä viemistä sukulaistytölle, jonka luona ajattelin kyläillä loppuviikolla. Iltapäivällä käytiin kävelyllä koko perheen voimin, kun oli niin hyvä ilma. Syötiin jätskit ja juoksin ampiaisia karkuun. Keinuttiin ja oli mukavaa yhteistä aikaa.

Huomenna menen kampaajalle. Olen nyt varannut kaikkia hemmotteluja itselleni, kun mies pystyy hoitamaan lasta päivisinkin. Ensi viikolla on kauan kaipaamani selkähieronta. Päätä ihan särki taas yhtenä päivänä, kun olin nukkunut jotenkin vinossa. Niskat ja hartiat ihan jumissa.

Loppuviikoksi lähden tytön kanssa Pohjanmaalle minun vanhempien luo. Miehellä on oma reissu toiseen suuntaan kavereidensa kanssa. Olen iloinen, että hän pääsee nauttimaan kavereiden seurasta ja vapaudesta suhteessa lapsiperheen arkeen. Ihan kiva mennä käymään lapsuudenkodissa, mutta toivon vain että lapsi nukkuisi yhtä hyvin siellä kuin on nukkunut nyt kotonakin. On aamuisin nimittäin nukkunut klo 7-7:30 asti. Luksusta herätä virkeänä.

Meidän kiharatukkainen ja paljon höpöttelevä tyttö otti tänään niin monta askelta itsekseen, että uskallan sanoa niitä ensiaskeleiksi. <3 Vuoden ja puolentoista kuukauden iässä. Meidän uusi leikki on, että tyttö kävelee isin luota äidille ja päinvastoin. Välimatkaa noin 0,5-1m. Äiti tai isi nappaa lapsen kiinni ennen kuin hän kaatuu. Sitten aina nauretaan ja kehutaan. Nyt tyttö on entistä enemmän alkanut saada rohkeutta itsenäiseen kävelyyn. Tänään itsenäisiä askeleita tuli peräkkäin ainakin 6-8. :)

Voisinhan minä höpötellä tänne vaikka mitä asuntolaina-asioita tai unirutiineja tai kesälomafiiliksiä tai mitä vaan, mutta nyt on pakko lähteä nukkumaan. Palaillaan ja mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti