tiistai 8. syyskuuta 2015

Leikkituvalla

Käytiin tänään tytön kanssa leikkimässä meidän asuinalueen perheille tarkoitetussa sisäleikkipaikassa. Siellä on aina tiistaisin avoimet ovet, jolloin lapsen kanssa kotona olevat äidit ja isät saavat tulla sinne leikkimään ja kahvittelemaan ilmaiseksi tai omatunnon määrittelemään hintaan. Iltapäivisin tiloissa toimii koululaisten jälkkäri.

Tilat olivat kuin pienen päiväkodin huoneet. Kirjoja, autoja, palikoita, leegoja, poneja, kaikenlaisia leluja. Oli mukavaa, vaikka oltiin siellä itseksemme. Ketään muita ei ollut, muutenkin oli ensimmäinen kerta tänä syksynä kun paikka oli auki. Työntekijä kävi välillä jutustelemassa hetken, mutta muuten saatiin olla ihan vapaasti ja rauhassa. Olenkin kaivannut tuollaista paikkaa, johon voi rennosti mennä leikkimään lapsen kanssa. Voi ottaa eväätkin mukaan. Erityisesti lapsi nauttii, kun saa leikkiä uusilla leluilla. Tyttö kävelikin paljon siellä itse, kun oli niin touhujensa lumoissa. Varsinkin autotalo ja hevosten harjaus olivat kovia juttuja. 

Ensi viikolla tuonne taas. Kivaa tietysti olisi, jos joku muukin perhe sattuisi tulla paikalle. Mutta kyllä tuolla viihdytään itseksemmekin. Tuonne ei ole ilmoittautumista tms. joten voi vain mennä paikalle. Helppoa, rentoa ja mukavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti