torstai 29. lokakuuta 2015

Tohinoita

Taas jo torstai! Joka viikko huokaisen lohdullisena, että "ensi viikolla onneksi ei ole mitään erityistä menoa, että saadaan viettää rauhallisia päiviä". Heh heh, toiveajattelua. Joka viikolle myös lopulta sitten tulee sitä tohinaa ja touhua ja menoa ja kyläilyjä ja muuta. Vaikka täytyy nyt heti sanoa, että kyläilyt on kyllä ihania kaikki!

Tämä viikko ei siis ole ollut poikkeus. Joka päivä on menty ja tultu oikeastaan aamusta iltaan. Maanantaina käytiin aamulla ostoksilla kaupungilla tytön kanssa: sukkia, onkipeli ja muuta pientä. Iltapäivällä vielä koko perheen voimin tehtiin iso kauppareissu, josta kannettiin kotiin viikon ruoat, Ikean leikkikeittiö, heijastinliivit meille kaikille ja isompi kahvakuula.

Tiistaina kävin aamulla suonikohjulääkärillä ja mummu hoiti lasta sillä välin. Nähtiin myös minun siskon perhettä ja iltapäivällä mulla oli pt-treenit. Olin siis kerran kipeänä ja poissa omista treeneistä, niin sain korvata ne toisessa, tiistain ryhmässä. Hyvät treenit oli! Kun tulin sieltä kotiin, mies lähti pelaamaan lentopalloa.

Keskiviikkona häärättiin aamu tässä kotona lapsen kanssa. Pyyhin pölyjä ja siivosin, kun kaverit olivat tulossa käymään iltapäivällä. Lapsen mentyä päiväunille imuroin ja valmistelin päivällistortilloja. Iltapäivällä kaverit kävivät ja koska kaikilla oli vähän tiukka aikataulu, hääräilin keittiössä vauhdilla, että ehdittäisiin rauhassa syödä ym. Sitten äkkiä mun omiin pt-treeneihin. Ehdin mukavasti silti lapsen iltapuurolle kotiin.

Tänään torstaina on käyty jo muskarissa ja iltapäivällä taaperojumppaan. Huomenna ehkä tulee minun hyvän ystävän mies käymään lapsensa kanssa aamupäivällä ja iltapäivällä olisi mulle taas tarjolla BodyPump-jumppa. Lauantaina mies menee varmaan aamulla pelaamaan minifiguureilla kavereidensa kanssa ja me ollaan kotona tytön kanssa. Iltapäivällä renkaiden vaihtamista ja päivällistä mummulassa. Hmm. Aika paljon kyllä kaikenlaista menoa.

Aika menee nopeasti, kun on tekemistä. Ja lapsi tykkää tosi paljon, kun käy vieraita tai kun kyläillään jossain. Ehkäpä ensi viikolla silti vähän rauhallisemmin... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti